Auto suojaan talven tuiskuilta

Autotalli tai vaihtoehtoisesti autokatos tekee jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Talvella ei tarvitse aikaisin aamulla alkaa kaivaa autoa lumikinoksen alta. Myös jäisten ikkunoiden kanssa taistelulta välttyy, kun auto on viettänyt yön mukavasti suojaisassa tallissa tai katoksessa. Auto on suojassa myös esimerkiksi siitepölyltä ja pihapuista tippuvilta lehdiltä.

Kotimainen suurelementtivalmistus takaa laajat mahdollisuudet sopivan autotallipaketin toteuttamiseen. Tallipaketin muokkaus käy helposti ja joustavasti. Pienillä yksityiskohdilla saat autotallista luontevan osan olemassa olevaa pihaa. Asuinrakennuksen ominaispiirteitä mukailemalla uusi piharakennus istuu pihaan täydellisesti. Esimerkiksi ikkunoiden ja ovien pielilaudoituksilla on helppo yhdistää autotalli olemassa olevien rakennusten tyyliin. Autotallin muokkaus toiveiden mukaiseksi onnistuu helposti.


Tallipaketin voi valita laajasta vakiovalikoimasta.


Jos valmis malli ei kuitenkaan tunnu omiin tarpeisiin sopivalta, voi pihaan suunnitella juuri itselle sopivan rakennuksen. Autotallin yhteyteen voi varaston lisäksi liittää esimerkiksi erillisen vierashuoneen tai työtilan ja näin optimoida tilan monipuolisen käytön. Autotalli täydentää pihapiirin ja tuo kaivattua lisätilaa.

Eikö olisi mahtavaa lähteä aamulla töihin ilman, että joutuu skrapaamaan jäisiä ikkunoita?

Monikäyttöinen vakiomalli sopii monenlaiseen pihaan ja tarpeeseen

Tarvitsetpa sitten varaston käyttömahdollisuutta työtilana, suurien tavaramäärien säilytykseen, harrastevälineiden kunnostamiseen tai mihin tahansa tarpeeseen, perusvarma valinta on Mestaritallien vakiomalli. Vakiomallia voidaan muokata omien tarpeidesi mukaan suuntaan ja toiseen.

Autotalli/katos 37

Autojen säilytys on jaettu yhdessä suosituimmista vakiomalleista katokseen ja autotalliin. Tilavassa varastossa säilytät esimerkiksi polkupyörät, puutarhatyökalut ja harrastevälineet.
Pienillä yksityiskohtien muutoksilla myös vakiomalliston autotallista on mahdollista räätälöidä oman näköinen kokonaisuus, esimerkiksi seuraavasti:
Avoin katososa on mahdollista muokata suojaisemmaksi rimoituksella. Rimoitus toimii hyvin myös näkösuojana sekä estää esimerkiksi lunta tuiskuamasta suoraan katokseen. Rimoituksen voi toteuttaa täysikorkeana tai osittaisena, harvana tai tiiviinä - oman valinnan mukaan.
Autotallista voidaan lisätä käynti varaston puolelle. Varaston voi jakaa myös kahtia ja lisätä osioihin omat sisäänkäynnit.
Vakiomittoja muokkaamalla varastotilan voi optimoida esimerkiksi majoitus- tai työtilaksi.
Mikäli vakiomalliston talli ei sovellu omiin tarpeisiin, on toimitus mahdollinen myös omien suunnitelmien pohjalta


Suurelementeistä nopeasti valmista

Suurelementtitoimituksen ehdottomana etuna on toimituksen nopeus ja tehdasvalmistuksen laatu. Elementtitoimitus on mahdollista räätälöidä myös siten, että se vastaa omatoimirakentajan tarpeisiin. Toimituksen voi valita esimerkiksi vain aluskatteelle saakka asennettuna - näin tekemistä jää runsaasti myös itselle. Neljästä toimitusvaihtoehdosta löytyy varmasti sopiva kokonaisuus niin omatoimirakentajalle kuin valmista pakettia etsivälle.


” Suurelementtitalli on erinomainen valinta laatua ja vaivattomuutta arvostavalle ihmiselle, jolle myös yksilöllinen ulkoasu on tärkeää. Toimitus taipuu myös omatoimirakentajan tarpeisiin”


Kommentit